Reference:

Synergi - om- og tilbygning til reklamevirksomhed

Udførelse af om- og tilbygning af reklamevirksomheden Synergis domicil på Marinebuen i Næstved.

Opgaven, som er udført i hovedentreprise efter projekt af arkitekt Erik Rask Larsen, omfatter udførelse af en trekantet tilbygning samt en mellembygning og diverse ombygningsarbejder i den eksisterende bygning.

Tilbygning indeholder kælder med bl.a. motionsrum, toiletfacilliteter og lager mens stueetagen og hemsen anvendes som arbejdsområde.
I mellembygningen er der kontor, mødelokale, printerrum m.v., men den primære funktion er at danne åben forbindelse mellem tilbygningen og den eksisterende bygning.

Selve kælderen og terrændækkene er opbygget med beton på trationel vis, mens tag og facader er lette konstruktioner.

Udvendigt er facaderne beklædt med galvaniserede sinusplader og taget er med tagpap. Vinduer og døre er Velfac elementer. 

Indvendigt er der bl.a. lagt højkantparket og udført "svævende" trappe til hemsen. 

Afsluttet: august 2011