Byg garanti

Når De vælger H. Nielsen & søn as som entreprenør på Deres sag, får De en gratis ekstra sikkerhed for godt håndværk, da vi som medlem af Dansk Byggeri er forpligtet til at levere veludført, solidt og forsvarligt håndværksarbejde.

Ydermere får De 5 års garanti på den håndværksmæssige udførelse uanset opgavens art og omfang.

Hvis De mod al forventning skulle få brug for garantiordningen, er De sikret en hurtigt og effektiv sagsbehandling uden ekstra omkostninger, idet De har direkte adgang til et neutralt klage- og ankenævn - dvs. udenom den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som ofte både er tung, langsommelig og kostbar. De skal blot lægge et depositum, som De får igen, hvis indsigelsen er berettiget - ligesom eventuelle fejl rettes.

Håndværkere, der er medlem af Dansk Byggeri, er i øjeblikket de eneste, der kan tilbyde ovenstående garanti.

De fleste private forbrugere ønsker at bruge en byggevirksomhed med garanti.
Det betyder nemlig, at de kan få dækket eventuelle fejl og mangler i forbindelse med byggeriet. Derfor er Byg Garanti et meget stærkt markedsførings- og salgsargument.

Et medlemskab af Dansk Byggeri er således branchens blåstempling af virksomheden.
Det betyder, at virksomheden lever op til krav om god kundeservice, tager et socialt ansvar og overholder overenskomster, hvilket er et væsentligt element i markedsføringen over for offentlige bygherrer og større privatkunder.

Læs mere om Dansk Byggeri og Byg garanti her

Dansk Byggeri Stempel1

 

DanskByggeri