Om os

H. Nielsen & søn as er en af Sydsjællands større bygge- og anlægsvirksomheder.
I mere end 70 år har stærke værdier været fundamentet for virksomheden - godt håndværk, kompetent rådgivning, ordholdenhed, høj fleksibilitet og god organisation er en selvfølge.

Vores stab af egne, veluddannede håndværkere har virksomhedens værdier "under huden". Det sikre, at du får løst din opgave på allerbedste vis - både når det gælder håndværket, styringen og servicen.

Vi beskæftiger omkring 75 medarbejdere, og vi tager vores samfundsansvar alvorligt og rekutterer uden skelen til køn eller etnisk oprindelse.
De primære arbejdsopgaver er indenfor tømrer- og snedkerområdet, men vi har også en betydelig egenproduktion indenfor jord- og beton-, kloakområdet, ligesom vi også løser mange murer- og belægningsopgaver.

Opgaverne er primært entreprisesager udført i fag-, hoved- eller totalentreprise, hvor vi ofte indgår i projekteringsfasen, realiserer projektet og koordinerer det tværfaglige samarbejde med de andre faggrupper.

Sidst, men ikke mindst, udfører vi også mange mindre bygge- og serviceopgaver: Hertil råder vi over flere servicevogne, som fungerer som små rullende værksteder, der tager sig af hverdagens store og små opgaver for såvel private som erhvervskunder.

 

DanskByggeri